Σελίδες

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Εορτάστηκε ο Άγιος Φανούριος



Αρκετοί και φέτος οι προσκυνητές που τίμησαν με την παρουσία τους την εορτή του Αγίου Φανουρίου στο εξωκλήσι της Ελάτειας.
Μετά το πέρας του εσπερινού πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις απο τον τοπικό Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο με την συμμετοχή του χορευτικού του συλλόγου .
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λάμπρος Ζάρρας ευχήθηκε στους επισήμους προσκεκλημένους και τον κόσμο χρόνια πολλά και τους ευχαρίστησε που παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Φανουρίου.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Κώστας Αγοραστός ,ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος , οι αντιδήμαρχοι κ. Αστέριος Σαίτης και Κωνσταντίνος Νταφούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ευθύμιος Μπουζέκης,Βασίλης Ζάχος και Θωμάς Τζέκας, ο πρόεδρος τοπικής Κοινότητας Ελάτειας κ.Αντώνιος Γκανάτσιος το μέλος του τοπικού συμβουλίου κ.Θεόδωρος Ζάρρας ,ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής ,πλήθος προσκυνητών .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθηκη ιστολογίου