Σελίδες

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Εορτάστηκε η προστάτιδά του χωριού μας Υπεραγία Θεοτόκο Ζωοδόχο Πηγή















Πάνδημως και με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια εορτάσαν οι πιστοί χριστιανοί της Ελάτειας την προστάτιδά τους Υπεραγία Θεοτόκο Ζωοδόχο Πηγή.
Μετά τον Αναστάσιμο πανηγυρικό Εσπερινό ακολούθησε η συγκινητική λιτάνευσις της παλαιάς εφεστίου ιεράς εικόνος της Ζωοδόχου Πηγής στα σοκάκια του χωριού παρουσία του ιερού κλήρου, του ευσεβούς λαού και όλων των τοπικών αρχόντων της περιοχής .
Στις εορταστικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών Κ.Κώστας Κολλάτος ,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημήτριος Τσέτσιλας οι Αντιδήμαρχοι κ.Αστέριος Σαίτης ,Κωνσταντίνος Νταφούλης ,
ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δ.Τεμπών κ.Γεώργιος Μανώλης , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , κ. Ιωάννης Αργυρίου ,Δημήτρης Μαιμάρης, Αθανάσιος Καραναστάσης , ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας κ.Αντώνιος Γκανάτσιος και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου κ.Θεόδωρος Ζάρρας , ο Πρόεδρος δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ελάτειας και αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας καθως και τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου .

Την Παρασκευή ανήμερα της εορτής το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς με την καθοδήγηση της Δασκάλας του χορού κα Βασιλική Κουκουθάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθηκη ιστολογίου