Σελίδες

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Tην Πρωτοχρονιάτικη πίτα κόψανε τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας.










 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα κόψανε τα χορευτικά τμήματα του  Μορφωτικού Εκπολιτιστικού  Συλλόγου Ελάτειας την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα του Συλλόγου στο δημοτικό σχολείο Ελάτειας .
Την κοπή πίτας έκανε ο πρόεδρος του Μ.Ε.Σ. Ελάτειας κ. Λάμπρος Ζάρρας ,ο αντιπρόεδρος κ.Αθανάσιος Γεωργαντάς η υπεύθυνη του χορευτικού κ. Χαλίτσιου Αικατερίνη με την χοροδιδάσκαλο κ. Βάσω Κουκουθάκη .
 Στην συνέχεια στον λόγο του ο πρόεδρος συγχάρηκε τα χορευτικά για την άψογη εμφάνιση τους στον ετήσιο χορό του Συλλόγου αλλά και στις  πολλές  εκδηλώσεις που συμμετείχε το χορευτικό φέτος το καλοκαίρι που μας πέρασε (Στην Βερδικούσια-στην Όσσα-στην Γαλήνη –στο Θέατρο Τεμπών –στην γιορτή κρασιού στην Ραψάνη αλλά και στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας .  Aκόμη ευχαρίστησε την δασκάλα του χορού  κ. Βάσω Κουκουθάκη  για την πολύχρονη προσφορά στα χορευτικά τμήματα και στο σύλλογο. Τον λόγο  πείρε  η υπεύθυνη χορευτικού κ.Χαλίτσιου που ευχήθηκε στα τμήματα  Καλή Χρονιά  και να έχουν  πάντα επιτυχίες . Στην συνεχεία πραγματοποιήθηκε  δεξίωση στα χορευτικά τμήματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθηκη ιστολογίου