Σελίδες

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Το χωριό του Αι Βασίλη στην Ελάτεια.



Ένα πανέμορφο χωριό του Αϊ Βασίλη δημιούργησε φέτος ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελάτειας στην πλατεία του χωρίου.

 Μικρά πανέμορφα ξύλινα σπιτάκια το σπίτι του Αϊ Βασίλη, ο μύλος των ξωτικών ,μια πανέμορφη φάτνη δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αμέτρητα βεγγαλικά με φωτορυθμικά  και όλα αυτά σε ένα χιονισμένο τοπίο  και με την  συνοδεία τις μπάντας  του Δήμου Τεμπών να παίζει χριστουγεννιάτικες μελωδίες .

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Μ.Ε.Σ  κ. Λάμπρος Ζάρρας που καλωσόρισε τους επισκέπτες και κατοίκους του χωρίου , ευχαρίστησε το Δ.Σ του Συλλόγου για την όλη προσπάθεια καθώς και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δ. Τεμπών και την μπάντα του Δήμου Τεμπών .
Στην συνεχεία το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της  Τοπικής Κοινότητας  Ελάτειας κ. Γκανάτσιος Αντώνιος καθώς και ο  κ. Δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος Κωνσταντίνος.  

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη  οι Αντιδήμαρχοι κ. Σαίτης Στέλιος  και Μπουζέκης Ευθύμιος, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Νταφουλης Κώστας  και ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας  Συκουρίου κ Αργυρίου Ιωάννης . Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν μελομακάρονα κουραμπιέδες λουκουμάδες και αναψυκτικά στους επισκέπτες .

Ο Μ.Ε.Σ Ελάτειας προσκαλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου Τεμπών και όχι μόνο να στηρίζουν και να είναι   πάρων στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και έχουν ένα λόγο παραπάνω να δουν από κοντά αυτό το πανέμορφο χωριό.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθηκη ιστολογίου