Σελίδες

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Τα χριστούγεννα μένουμε στον τόπο μας.


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελάτειας για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις τόσο των χορευτικών τμημάτων όσο και του Συλλόγου.

Αναλυτικά έχουμε ως εξής :

1) Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει αιμοδοσία την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 και από ώρες 09 : 00 πμ -έως 12 : 00 πμ στα γραφεία του Συλλόγου μας.
          
2) Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19: 30 μμ το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου  θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς στην Κεντρική πλατεία Λάρισας καλεσμένο από το Δήμο Λαρισαίων ,παράλληλα εκείνη την ημέρα στην πλατεία θα λειτουργεί και το παραδοσιακό χωριό.

3) O Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελάτειας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19 :30 μμ θα πραγματοποιήσει το ανάμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού . Στους επισκέπτες θα προσφέρονται δωρεάν  ζεστoύς λουκουμάδες –μελομακάρονα και κουραμπιέδες προσφορά του Συλλόγου συνοδεία με χριστουγεννιάτικες μελωδίες   βεγγαλικά και πολλές εκπλήξεις .

4) Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 μμ για πρώτη χρονιά ο Σύλλογος θα διοργανώσει χριστουγεννιάτικο πάρτυ στην Ταβέρνα του Λεύτερη ( σε διαμορφωμένο χώρο Music Bar ) με ξένη και ελληνική μουσική .

5) Τέλος την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου τις ημέρες των Χριστουγέννων ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει εκδρομή στην πόλη της Δράμας (στην Ονειρούπολη ) η τιμή εισιτηρίου  θα κυμανθεί ανάλογα με την συμμετοχή των ατόμων.  Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2495300471 και στα γραφεία του Συλλόγου κατά τις απογευματινές ώρες .
                                                                   
                                                                                              Για το Δ.Σ                

                                                                              Μ. Ε. Σ  ΕΛΑΤΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθηκη ιστολογίου