Σελίδες

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Τα παιδιά μας έδωσαν μαθήματα.


Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 στην Ελάτεια ήταν προγραμματισμένη από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελάτειας, Ημέρα Εθελοντισμού για το χωριό μας , όπου θα ασχολούμασταν με την καθαριότητα όλων των δημοσίων χώρων (πλατείες , δρόμους , πεζοδρόμια κλπ).

Από μέρες είχανε γίνει οι σχετικές ανακοινώσεις με τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ,αλλά και με τις αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν. Η ανταπόκριση ήταν πολύ φτωχική αλλά οι νέοι μας απέδειξαν ότι αφήνοντας τον καναπέ και τον ιντερνέτ μπορούνε να πετύχουνε τα πάντα, και έτσι με την προθυμία τους και την ενεργητικότητά τους μας έδωσαν ένα σημαντικό αλλά και ηχηρό μήνυμα :

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Η δράση καθαριότητας κύλησε σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα (που και αυτό οφείλεται στην διάθεση των παιδιών. Ο πρόεδρος του Μ.Ε.Σ. ΕΛΑΤΕΙΑΣ Λάμπρος Ζάρρας, έδωσε την έναρξη της δράσης καθαριότητας και οι συμμετέχοντες χωρίσθηκαν σε ομάδες όπου κατευθύνθηκαν στα μέρη ευθύνης τους.

O Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελάτειας , με παρών τον πρόεδρο της κοινότητας Ελάτειας και ευαισθητοποιημένους κάτοικους, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία εκστρατεία καθαρισμού και καλλωπισμού στην πλατεία όπου βρίσκεται η στάση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας και στον περίγυρο του Δημοτικού Σχολειού

Η εκστρατεία καθαρισμού ξεκίνησε στις 8.00 πμ και ολοκληρώθηκε στις 16.00 μ., όπου οι νεολαία , έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και συνέβαλλε τα μέγιστα στον καθαρισμό των συγκεκριμένων τοποθεσιών

Ο Μ.Ε.Σ ΕΛΑΤΕΙΑΣ , θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί προσωπικά όλους αυτούς που συμμετείχαν στην δράση καθαριότητας του χωριού μας, ακόμη να μην ξεχάσουμε και τους δυο δασκάλους του βαψίματος που μας βοήθησαν με τις συμβουλές τους τον κ. Τάσιο και Γεωργαντά , αλλά και να πει πως νοιώθει περήφανος και είναι τιμή του, που δούλεψε μαζί με τα νέα παιδιά σήμερα , που μας έδωσαν να καταλάβουμε όλο το νόημα απ’ το μήνυμα του εθελοντισμού και της καθαριότητας. Η δράση του Συλλόγου για θέματα καθαρισμού του χωριού θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Συγχαρητήρια σε όλους…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθηκη ιστολογίου